Còctels de verdures

Còctels de verdures

Còctels de verdures

No cal ser vegetarià. Ni tan sols és qüestió de deixar-se arrossegar per la moda ‘eco’ que s’ha instaurat des de fa algun temps i que va a més … Les verdures, pels seus infinits beneficis, mereixen un lloc privilegiat i no només en els plats, ara també reclamen protagonisme en les copes.

Glops verds que no passen desapercebuts i tampoc deixen a ningú indiferent. No és d’estranyar, no és molt comú veure (encara) còctels de zapanhorias caramel·litzades o amb una base de pèsols. Diem ‘encara’ perquè a Espanya tot just comencen a deixar-se veure. Estats Units i Anglaterra, per exemple, van un pas per davant en aquest aspecte. Tant és així que només existeix (que sapiguem) un local especialitzat que serveixi aquest tipus de còctels; es troba en la nostra ciutat, es diu Slow i venen el que han anomenat Bloody Huerta (un còctel que a més d’api i tomàquet, incorpora alfàbrega, alfals, escuma d’oli d’oliva i espècies, el que allà anomenen una “deconstrucció de l’amanida’).

Cada vegada ens sembla menys desgavellat això de barrejar verdures per obtenir el còctel perfecte. És més, els experts vaticinen que les espècies acabaran cobrant protagonisme en les nostres copes …

Mentre s’aventuren emprenedors a crear negocis i espais que ens permetin gaudir d’aquest tipus de copes, podeu intentar elaborar a casa … No sabem com us quedaran, però barrejar i experiementar sempre és divertit.

Si us animeu, ens encantaria conèixer les vostres opinions i experiències 😉

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.

%d bloggers like this: