Auca de sabors

Auca de sabors

humus

 

Les diferents cultures que des de fa segles s’han establert a Barcelona, a més d’aportar-nos la nostra especial identitat, han deixat una herència gastronòmica, bàsicament mediterrània, que des de fa uns anys s’ha vingut enriquint amb els matisos de la cuina d’ètnies vingudes d’altres llocs del món, que s’han arrelat a la nostra ciutat i han aportant variants a aquesta gastronomia tradicional.

Com ja us avançàvem fa uns dies, la cuina de L’Auca ha realitzat un canvi de carta i té com a referència aquesta identitat cultural i gastronòmica, creant un auca de sabors que ha estat interpretada amb l’enginy de l’equip del restaurant. La filosofia és la d’una carta oberta sense la partició de primers o segons: pots demanar qualsevol dels 21 plats realitzant la combinació que et vingui de gust. En quant a les set opcions de postres, pecaràs molt.

L’herència que rebràs d’aquesta nova carta no és onerosa, sinó al contrari, els nous plats que podràs degustar tenen uns preus gairebé d’escàndol i per provar-los tots, si acostumes a prendre dos plats, necessitaràs deu dies consecutius per degustar-los i un d’ells hauràs de demanar tres. El preu mitjà per plat és de sis euros IVA inclòs i el ventall de les postres pecadores és de quatre euros.

A més si vols prendre vi, realitzem servei de copa individual sense necessitat que demanis una ampolla.

En resum: Amb un pressupost de 20 euros o menys, una vegada finalitzis el teu dinar o sopar, estem convençuts que ho recomanaràs als teus  amics i segurament ens tornaràs a visitar amb ells.

Auca de Sabors

tartar

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.

%d bloggers like this: