Una xarxa social per als amants de la cervesa

Una xarxa social per als amants de la cervesa

Untappd

Una de les coses que més ens agraden i amb la que més gaudim, especialment en aquests dies de calor, és d’una bona cervesa ben fresqueta. I és que, pocs plans millors per a una tarda d’estiu que gaudir de la companyia d’amics o familiars amb una cervesa a la mà …

Si ets amant de la cervesa, has de conèixer Untappd. Es tracta d’una autèntica xarxa social, amb una característica molt particular, està pensada per als amants de la cervesa. A través d’ella, els seus usuaris poden buscar i trobar tot tipus de cerveses, bars i locals que permetin gaudir d’aquesta beguda, fins i tot permet conèixer les últimes tendències del moment. Però això no és tot, a través d’aquesta xarxa sòcia amb forma de app seus usuaris poden també trobar als seus amics, observar què beuen i quins són els seus locals preferits.

Tot un descobriment ideal per conèixer i gaudir de noves cerveses, compartir experiències, puntuar, recomanar a altres usuaris i conèixer gent amb la mateixa passió.

L’app Untappd es troba disponible per a tots els sistemes operatiu mòbils, iOS, Android i Windows. A més, és totalment gratuïta.

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.

%d bloggers like this: