L’essència Sumoll en la gastronomia mediterrània

L’essència Sumoll en la gastronomia mediterrània

10429855_769484789773809_3617760738213659951_n

L’essència de la cuina mediterrània, una de les més riques del món, és recrear el sabor dels productes frescos de mercat. La veritat és que no hi ha un mosaic de plats nacionals típics de la mediterrània. N’hi ha, però aquesta gastronomia permet tantes opcions, que tancar-la en un nombre concret de plats o receptes, seria un autèntic sacrilegi.

Les possibilitats són infinites. I les receptes, tantes com arribi a la ment a imaginar, sempre amb els productes característics de la cuina mediterrània, és clar.

En Sumoll, apostem per mantenir les bases i imprimir a la cuina mediterrània, la nostra especialitat, la nostra pròpia essència, sempre apel·lant al gaudi no només del gust, sinó de tots els sentits.

Una barreja d’il·lusió i obstinació amaga cadascun dels nostres plats, per als que busquem amb cura la millor presentació, potenciar els sabors per al delit de tot el que ens visiti, trobar les millors textures en cada ingredient i que l’aroma quedi al record de tot el que passi per Sumoll

Si encara no ens coneixes, et convidem a passar una agradable estona amb nosaltres gaudint de la Mediterrània i tot el que és capaç d’oferir-nos amb un petit accent propi.

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.

%d bloggers like this: