L’essència d’Eivissa a la terrassa del Club Sumoll

L’essència d’Eivissa a la terrassa del Club Sumoll

Ara que el concepte marca associat a un territori està de moda, podríem dir que la marca Eivissa és sinònim dels hippies dels anys 60 i el seu concepte del món lliure, que amb el temps ha evolucionat cap a la sensació de viure la vida com si cada dia fos l’últim. Aquestes sensacions han creat un estil de vida associat al paradís per a molts o a l’infern per a altres, projectant a personatges jet-set, que aprofiten la seva antiga soca per convertir aquest estil de vida en una forma de guanyar-se la vida i que en certa manera és un pilar del qual significa Eivissa. I amb la marca Eivissa, altres illes del Mediterrani com Mykonos o multitud de llocs del món competeixen per ser la seva ombra i eclipsar les seves postes de sol.

A més de projectar aquest concepte, la cosa no es queda aquí i estirant-lo, diversió, moda, iots, música, decoració, locals de festa, platges, sexe, mercats hippies, famoseig, i el que cadascú vulgui adaptar de la multitud d’icones que recorren l’illa, aconsegueixen que persones de tot el món se sentin atretes a experimentar Eivissa.

La primera vegada que viatgem a l’illa, des del moment en què baixem del vaixell o l’avió i trepitgem terra, sentim que una energia vital s’apodera de nosaltres i ens allibera del nostre ostracisme. Des d’aquest moment Eivissa serà per a nosaltres sinònim d’alliberament i aquesta sensació vital s’incrementarà cada vegada que gaudim d’una nova estada. Aquesta és l’altra Eivissa, l’interior, la de les sensacions personals.

No tothom té l’oportunitat o el temps per desplaçar-se a Eivissa i per a ells i per a tots, sorgeixen oasis que permeten percebre aquestes sensacions en llocs com el Penedès. Club Sumoll, la nova terrassa del restaurant Sumoll, és un dels que proposa contagiar amb aquestes essències i des del 24 de maig, els divendres i dissabtes, a la calor de la música d’un dj i en un harmoniós espai chill out, podrem relaxar-nos amb la nostra gent fins ben entrada la matinada.

La masia modernista on s’ubica i les vinyes que envolten el club, aconsegueixen un espai únic, que fusionat amb un atractiu mobiliari, aconseguirà ser un dels indispensables de la nostra agenda i una bona opció per acabar la nit després de sopar al restaurant.

Club Sumoll aspira a ser un punt de trobada en una atmosfera chic i una mica sofisticada, que convida a estirar-se al seu llit balinès o deixar-se portar per un bon partit assegut en un dels seus conjunts de sofàs per conversar.

Una àmplia carta de combinats
Cada paladar és un món i al Club Sumoll, a més de refrescs, el servei bartender ofereix la possibilitat que els combinats de vodka, gin o wisky, es preparin al gust de cadascú i dels botànics més adequats a cada destil·lat. La carta es complementa amb marques premium i la possibilitat de reservar ampolla.
 En l’apartat de cocktails no falten, entre uns altres, els més populars com mojito, caipirinha, cosmopolitan, margarida i honolulu.

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.

%d bloggers like this: