L’aplicació dels coffee lovers

L’aplicació dels coffee lovers

Great Coffee App

Es tracta d’una beguda que ha s’ha adaptat al desenvolupament cultural a tot el món. Parlem del cafè … Un producte que durant la Revolució Industrial era exportat d’Amèrica a Europa, el que va ajudar a l’economia llatinoamericana a no quedar endarrerida; això gràcies al fet que en les llargues jornades laborals i en les condicions insalubres de la indústria, el cafè era una beguda que donava energies, i l’aigua que s’utilitzava per preparar el cafè, en ser bullida, es feia potable, el que evitava malalties .
Amb el pas del temps, el desenvolupament ens has portat de treballar a les indústries a les oficines, i el cafè segueix sent el nostre company en les llargues jornades de treball continu de dia i de nit.

Es tracta, sense cap dubte, que ha conquistat el món; i avui és consumida en pràcticament qualsevol racó del planeta.

Avui en dia, les noves tecnologies ens permeten tenir apps per a tot. I si ets un amant del cafè o coffee lover, hem trobat la teva aplicació mòbil ideal: Greet Coffee App.

Great Coffe App és una aplicació que conté una detallada i interessant guia que permet als seus usuaris aprendre a preparar les 16 begudes més populars a base de cafè: espresso, machiato, vienès, latte, ristretto, lungo, cappuccino …
L’aplicació està disponible per a dispositius mòbils iOS (iPhone i les tauleta de Aplle, iPads) i el seu preu és de 2,69 €.
Si no vols que se’t resisteixi un cafè, aquesta és la teca app 😉

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.

%d bloggers like this: