José Corbacho al Teatre Cal Bolet

José Corbacho al Teatre Cal Bolet

corbacho-5g

El polifacètic José Corbacho arriba a Vilafranca del Penedès per repsentar seu últim espectacle. En solitari i amb un toc d’humor, l’actor, guionista, director i humorista barceloní, parla dels temes més candents de l’actualitat.

Corbacho sempre ha estat vinculat al teatre. I manté aquest vincle … Prova d’això és aquest espectacle en clau d’humor en què l’artista català recorre a les noves tecnologies per parlar “de tot una mica”.

Corbacho 5G és el títol d’aquest espectacle que garanteix moltes rialles. I en ell, els temes són d’allò més variats: la parella, l’ús d’Internet, la política, el futbol, la religió, els mitjans de comunicació, els animals, la monarquia … Sembla que molt pocs escaparan a la ironia de Corbacho .

A més, l’artista ens deixa amb un dubte que ens farà córrer cap al teatre a -gairebé- tots. L’amfitrió assegura que el públic és clau en aquesta obra i que el seu paper és fonamental … Corbacho convida els assistents a prendre un paper actiu en el seu espectacle i fer coses que normalment no es fan dins d’un teatre. Què? No ho sabem, quant arribi a Vilafranca, correrem cap al teatre per aclarir els dubtes i descobrir què li ha passat aquesta vegada.

On? → Teatre Cal Bolet
Quan? → 24 gener 2015

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.

%d bloggers like this: