De vins i caves pel Penedès

De vins i caves pel Penedès

de-cavas-y-vinos

Si t’agrada el món del vi, el Penedès és un dels llocs que has d’apuntar a l’agenda de viatges. I és que aquesta regió és una de les regions enoturistes més visitades d’Espanya. Tan sols al Penedès hi ha més de 250 cellers i és en aquesta zona on es cullen i elaboren alguns dels millors vins de Catalunya i del país, sense oblidar-nos del cava.

A més de ser una zona preciosa per realitzar turisme rural, un dels seus majors atractius és el vi, pel que és molt habitual trobar ofertes de rutes que permeten conèixer a peu, amb bicicleta i fins i tot a cavall pels camins del vi i el cava.
A través de qualsevol d’aquestes rutes podreu, a més de gaudir de molt bons vins elaborats a la regió, saber més sobre l’elaboració dels mateixos, veure les vinyes en què comença tot el procés, fins i tot realitzar tastos o cursos que us ajudaran a introduir o aprendre una mica més d’aquest meravellós món que cada vegada té més seguidors.
Però si sou més de gaudir simplement, el Penedès és també un lloc ideal per compartir uns dies amb amics, en família o en parella gaudint dels millors vins i caves del país acompanyats de delicioses tapes en els millors restaurants de la zona.

Si decidiu conèixer o visitar el Penedès, en Sumoll, us esperem amb els braços oberts 🙂

Tags:
,
No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.

%d bloggers like this: