Concentració Harley al Sumoll

Concentració Harley al Sumoll

Sumoll -Harley by Jose Rabadán (1)

El diumenge 7 d’abril sota la nostra carpa, vam posar en marxa el vermut a la fresca que va ser estrenat amb una concentracióHarley Davidson.

Vermut a la fresca pretén que el nostre costumisme de l’hora del vermut es desenvolupi en la seva màxima expressió, en l’entorn tranquil de Sumoll i amb la participació dels productes tradicionals que des de fa molts anys reten homenatge al moment anterior al nostre dinar.

La pau ambiental que només es veu afectada pel gairebé silenci a Sumoll, es va veure modificada quan des de la llunyania es va fer patent el remor de potents motors.  I es va convertir en rugit quan el grup de Barcelona Chapter es va aturar davant de l’entrada i va anar aparcant les seves motos en el pàrquing del restaurant.

L’estètica Harley Davidson va envair el recinte. El rugir dels motors es va convertir en silencioses salutacions quan els viatgers van descavalcar de les seves motos, contrastant amb la notorietat amb què van arribar. La seva presència va comptar amb una acció solidària, ja que Harley Davidson des del 5 al 15 d’abril del 2013, ha creat la plataforma Cada Kilómetro Cuenta (Ride For Food), amb la qual per cada quilòmetre realitzat durant aquestes dates, el motorista realitza una aportació de 5 cèntims a la Federació Espanyola de Bancs d’Aliments.

L’assolellat matí va ser un bon al·licient perquè l’estrena del vermut a la fresca de Sumoll fos compartida, relaxat i amb l’acompanyament de les silencioses vinyes de l’entorn.

Si vols veure l’ambient de la jornada punxa en aquest enllaç.

 

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.

%d bloggers like this: