Sumoll estrena nova carta

Sumoll estrena nova carta

Diapositiva 1

Brasa, fum, tonyina vermella, farigola, romaní…, èxtasi de cuina mediterrània

El mediterrani entra pels vitralls del Sumoll per instal·lar-se a la seva cuina.

Després d’anys d’experiència del restaurant Sumoll, el proper divendres dia 25 de gener la seva carta tindrà un canvi d’imatge.

Un ampli ventall de propostes d’entrants, ens permet que els comensals puguin compartir uns platets. La ja clàssica coca de vidre del Sumoll, comparteix el seu espai amb embotits del Pirineu català, bunyols o les noves croquetes d’ibèrics que sens dubte no deixaran indiferent a ningú. Cremoses croquetes de pernil arrebossades amb un pa d’escames que les fa molt cruixents, son l’inici de l’èxtasi.

Les carns cuinades a la nostra brasa prenen el protagonisme de la nova carta. Vedella de Girona, carns de porc ibèric, filets argentins i fins i tot la carn de wagyu (també coneguda com kobe), o carn del País Basc madurada en nevera fins a 30 dies, són les propostes que us volem oferir.

Soles a la graella o acompanyades dels aromes mediterranis de la farigola o el romaní es podran degustar les millors carns del mercat.

De la llotja de Vilanova rebem la tonyina vermella del mediterrani que surt a taula cuinada a la planxa o en formes mes orientals com a tataki o tartare.

El sempre present bacallà de les nostres terres també agafa el seu protagonisme amb la companyia de calçots i romesco.

I mai es bon final sense uns bones postres. Xocolata, gelats , fruita fresca tallada al moment, pastissos…..

Nosaltres anem encenent les brases. A vosaltres us esperem.

Jordi Anglí, xef executiu de Grup Ferré de Restauració

No Comments

Post A Comment

 

%d bloggers like this: