4GATS
SUMOLL
MELIC DEL GÒTIC

4 GATS

Lloc emblemàtic de la ciutat de Barcelona i del modernisme català, inaugurat el 12 de juny de 1897 als baixos de l’edifici dissenyat per l’arquitecte Puig i Cadafalch, al carrer Montsió i que va ser en el seu moment una aposta per portar a Barcelona els ambients més bohemis de París. Lloc de culte dels intel·lectuals i artistes de l’època, va ser el primer refugi d’inspiració de Pablo Picasso.

Sumoll

El restaurant Sumoll està ubicat en una masia que respon a la identificació amb la cultura i gastronomia catalana, al cor del Penedès i envoltat per les vinyes que proporcionen els brous al celler Ferré Catasús, pertanyent a la família propietària de l’establiment. La personalitat del restaurant s’identifica amb un detall protagonista en tots els seus racons i una equilibrada carta dominada per la cuina mediterrània i catalana.

Melic del Gòtic

El restaurant Melic del Gòtic ofereix productes de qualitat brasejats a la graella i que només obeeixen a un dilema: els productes ben elaborats i amb paciència, només poden obtenir un qualificatiu: Deliciós!
Així és la carta del restaurant, una carta creada per als amants de les carns a la brasa, amanides seleccionades i postres frescos i sans. Bon profit!

64

TONES D’ALIMENTS FRESCOS

48368

SERVEIS

365

DIES TREBALLATS

114

EQUIP HUMÀ

un imatge val més que mil paraules

Una petita mirada als nostres espais.
Et convidem que visitis els nostres establiments. Gaudeix-los!

Grup Ferre de Restauració
Via Laietana 59, 2on 3a.
08003 — Barcelona
Barcelona