Un “afterwork” diferent

Un “afterwork” diferent

Diapositiva 1

 

La tradició en la recerca de la descompressió després de la nostra jornada laboral, que en aquests temps exigeix més temps, compte des del mes de maig amb les propostes afterwork dels espais de Collage,L’Auca i Melic del Gòtic. Hem tardat una mica a decidir-nos perquè des de fa uns mesos oferim servei de combinats a tots els restaurants del grup i hem vingut depurant les propostes, seleccionat els nostres proveïdors i marques i definint els botànics a utilitzar, amb l’objectiu que el teu afterwork tingui copes atractives a un preu ajustat de 3’50 €, entre les cinc i les vuit de la tarda.

El culpable de tot això té nom i cognom: Salvador Oliva, Director del grup i devot barmen, que ha sabut transmetre als equips de cada restaurant la posada en escena i el resultat final dels combinats.

Per al que subscriu aquest escrit, Salva sempre transmet bones vibracions, la seva àmplia experiència al sector de la restauració, li ha proporcionat aquest rictus professional amb somriure permanent i dedicació al client. Però en el dia a dia de la gestió corporativa, quan encara no ha entrat a l’escenari del servei, aquesta fisonomia primer adopta un perfil més seriós, sobretot si tenim converses en les quals valorem accions de millora i acaba en una altra de més distesa si la decisió és afavoridora per als clients. A partir d’aquí, deixa anar tensió i s’esplaia en aportar detalls que superin la decisió inicial.

Aquesta és la filosofia que acompanya a les propostes que tens a la teva disposició: mojito, caipirinha, caipirosca (o el Carib dels Urals segons Salva), pinya colada, margarida i el combinat de la setmana, poden ser part d’aquesta descompressió al costat d’una bona companyia.

Salvador Oliva

Salva Oliva protagonista delss afterwork de Collage, L’Auca i Melic del Gòtic

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.

%d bloggers like this: