Tasts al Collage i l’Auca

Tasts al Collage i l’Auca

Tast de vins al Collage i l’Auca

Catas en L'Auca y Collage

 

L’adoració a Bacus i Dionisos, van ser l’excusa perquè els romans i els seus contemporanis grecs visquessin inacabables bacanals en les quals el vi era consumit sense mesura i acabessin en festes escandaloses.

Però el que compta per a nosaltres és la interpretació contemporània de les bacanals romanes que avui s’identifiquen amb la Cultura del vi. Coneixem les excel·lències del seu consum moderat i tenim la fortuna de l’existència de moltes DO que neguen els nostres sentits amb els diversos matisos de cada procedència, propiciant que el nostre acostament a Bacus i Dionisos sigui participant en tastos en els quals coneixerem les característiques de cada vi.

Perquè visquis aquests matisos, al Collage i L’Auca convoquem tastos gratuïts en els quals participaran diversos cellers amb una mostra dels seus vins més representatius.

Les dues primeres són cellers Lan i Ferré Catasús:

 

Bodegas Lan:

 

LanD –12, Duquesa de Valladolid, Marqués de Burgos i Rias Baixas

Tastos al Collage: 13 de març i 15 de maig

Tastos en L’Auca: 10 de abril i 22 de maig

 

Bodegas Ferré i Catasús:

Mas Suau Blanc, Mas Suau Rose, Mas Suau Negre y Mas Suau Brut Nature

Tast al Collage: 20 de març

 

Bodegas Ferré i Catasús:

Somiatruites, Soc un rosat, Cap de trons, Brut nature reserva

Tast en L’Auca: 26 de març

 

Amb aquests tastos anem més lluny: un mestissatge i adaptació amb la carta de Collage i la seva cuina non stop i els nous plats de L’Auca de la que en pocs dies us informarem extensament. Us filtrem que l’estil serà el de la fusió de concepts com ètnica, actual i molt cool, sense oblidar-nos dels exigents que tenen com a plat favorit l’arròs amb llamàntol.

 

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.

%d bloggers like this: