EL GRUP

qui som com penseml

La professionalitat de tots els que formen la nostra empresa, es demostra dia a dia, amb una absoluta dedicació i creient en el que estan fent. Aquesta és sens dubte una de les claus de que el grup ferré, sigui un exemple a seguir per altres.

Filosofia

L’honradesa és el pilar fonamental de la nostra filosofia a l’hora de complir objectius, i el client és el més important a l’hora de plantejar-los. Per dur a terme aquesta màxima, tenim unes pautes que passem a enumerar:

Espais

Si examinem un per un els ambients que tenim, es caracteritzen per ser espais agradables amb una decoració molt acollidora. Espais modernistes, espais tradicionals o fins i tot espais minimalistes, formen el conjunt dels nostres restaurants.

Producte

El protagonista de qualsevol èxit gastronòmic és, sens dubte, una bona matèria primera i tots els locals del grup poden presumir de gaudir dels millors, peixos, les millors carns i les millors verdures del mercat que entren diàriament a les nostres cuines.

Professionals

La professionalitat de tots els que formen la nostra empresa, es demostra dia a dia, amb una absoluta dedicació i creient en el que estan fent. Aquesta és sens dubte una de les claus de que el Grup Ferré, sigui un exemple a seguir per altres.

Il·lusió

Cada projecte que fem, cada idea que tenim i cada minut del nostre temps que invertim en tirar endavant cada un dels espais gastronòmics que tenim, estan plens d’il·lusió i creiem en ells a cegues, portant aquest sentiment fins al final.

Volem convidar-vos a ser part de la nostra filosofia i que pugueu gaudir, com ho fem nosaltres, amb cada un dels nostres espais, pensats i creats per moments molt diferents, moments per a tu.

Grup Ferre de Restauració
Via Laietana 59, 2on 3a.
08003 — Barcelona
Barcelona