Whole Living: batuts per a tot

Whole Living: batuts per a tot

whole living

Els batuts de fruites són una opció molt refrescant i nutritiva per a l’estiu. Fins i tot resulta una opinió saludable i desitjable en qualsevol moment: per prendre en l’esmorzar, en el berenar o en qualsevol moment del dia per refrescar-nos.

Es tracta d’una opció molt sana i deliciosa que ens aporta la quantitat necessària de fruita per seguir una dieta equilibrada. A més, són tan fàcils i ràpids d’elaborar, que ho pot fer qualsevol que tingui els ingredients necessaris i una batedora.

Si t’agraden els sucs i batuts, et recomanem l’aplicació que acabem de descobrir, Whole Living. Es tracta d’una app que compta amb una gran quantitat de receptes de batuts per a tots els gustos. Tant és així que les receptes es troben dividides en sis grans grups, en funció del tipus de batut es desitja prendre: els batuts combinats més típics, els Meal-in-a-Glass, els que enforteixen el sistema immunològic, els que ajuden a perdre pes i fins i tot per depurar.

Només hem trobat dos petits “peròs”. D’una banda, l’app només està disponible en anglès, encara que si et defenses amb l’idioma no serà cap inconvenient; i d’altra banda, que només està disponible per a dispositius iOS d’Apple. Si tens un iPhone o un iPad, pots descarregar des de l’App Store per només 0,99 €.

Tags:
,
No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.

%d bloggers like this: