Vivino, per convertir-te en un expert en vins

Vivino, per convertir-te en un expert en vins

vivino

Cada vegada són més els que cauen rendits davant el plaer del vi, els que no només volen gaudir-los a nivell gustatiu, sinó que volen saber i aprendre també sobre l’apassionant món dels vins.

Si ja saps alguna cosa sobre vins, encara que no aconsegueixes el nivell de l’expert, o si necessites un consell a l’hora d’adquirir una ampolla, si t’agrada descobrir nous vins que et sorprenguin … L’app Vivino no pot faltar al teu mòbil.

Vivino Wine Scanner és una interessant app que, amb tan sols fer una fotografia a l’etiqueta de qualsevol ampolla, permet descobrir els preus, conèixer l’opinió d’altres usuaris que l’ha provat, accedir a suggeriments sobre menjars amb què marida el vi en qüestió, etc

L’app et mostrarà tota la informació en qüestió de segons, i també et permetrà crear una llista amb els vins que més t’agraden. Però això no és tot, aquesta aplicació també permet connectar-se amb els amics a través de les xarxes socials per a compartir qualsevol informació o les experiències vinícoles, pujar fotografies, rebre recomanacions en funció dels teus gustos i interessos … i una infinitat de possibilitats.

És, sense cap dubte, un bon complement, fins i tot una bona eina de substitució, als cursos de tasts.

L’únic ‘però’ que hem trobat, és que aquesta app només està disponible per a Windows Phone 8 i Windows Phone 8.1.

 

Tags:
, , ,
No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.

%d bloggers like this: