Un Festival de Fanals Xinesos

Un Festival de Fanals Xinesos

festival de farolillos chinosConcidint amb el Nadal, el passat dia 18 de desembre al Parc del Fòrum de Barcelona va obrir les seves portes el Festival de Fanalets Xinesos que té lloc al Parc del Fòrum. A nosaltres ens ha cridat tant l’atenció, que hem vingut corrent a explicar-t’ho perquè tu també puguis gaudir d’aquest singular festival.

El Festival de Fanals Xinesos és una espectacular exposició de 500 figures gegants de seda il·luminades al seu interior que representen símbols i motius tradicionals de la cultura mil·lenària xinesa. Es tracta de grans figures que mesuren entre un i sis metres d’alçada i han estat elaborades de forma artesanal per artistes xinesos procedents de Zi Gong (Xina).
Els fanals estan construïts amb estructures de metall cobertes amb sedes d’origen xinès en infinitat de colors. A més les llums utilitzades per il·luminar són de LED.
Totes i cadascuna de les figures que es mostren en aquest festival i que ocupen més de 9.000 metres quadrats, han estat traslladades en vaixell a Barcelona.

El festival es divideix en set grans àrees que es diferencien per les seves temàtiques:

  • La tradicional ciutat xinesa
  • La zona del te, la Gran Muralla
  • El jardí d’aigua xinès
  • Les quatre estacions
  • El parc dels pandes
  • El zodíac xinès

Les visites només es realitzen per les nits. I es tracta d’un itinerari molt especial i una experiència única entre la màgia d’infinitat de colors alegres.

 

Informació addicional

Parc del Fòrum de Barcelona
de dimarts a diumenge
de 18:00 hores a 24:00 hores
Entrada: els preciós oscil·len entre els 8 i els 18 euros

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.

%d bloggers like this: