Rolling in Collage: La Festa

Rolling in Collage: La Festa

Rolling in Collage

Una de les millors coses que ens brinda el nostre espai és la possibilitat de ser testimonis del gaudi de totes les persones que passen per Restaurat Collage. Vénen a la recerca de petits moments agradables als de posar sabor … Nosaltres els hi servim encantats.

Més enllà dels plats, de les receptes … estan els somriures. Aquest és un regal que rebem cada dia de cadascuna de les persones que passen per aquí i que no hi ha paraules per agrair.

Per això, perquè ens encanta que els nostres clients se sentin com a casa, perquè si surten amb un somriure haurà estat per a nosaltres un dia productiu … hem volgut compensar d’alguna manera, i quina millor manera de celebrar que amb una festa.

Ja us havíem parlat aquí de la nostra intenció de dedicar una nit a la diversió … Fins i tot us vam fer una invitació directa a través del post anterior. Al que ens van acompanyar aquesta meravellosa nit, Gràcies! Als que aquesta vegada no van poder, no us preocupeu, amb tota seguretat, hi haurà més oportunitats.

Podríem estar hores parlant sobre aquella nit i Rolling in Collage (que és com decididmos trucar a la nostra particular festa). Però com diu el refrany, “una imatge val més que mil paraules”. Per això és millor que vegeu vosaltres mateixos el que va donar de si la nit en aquest vídeo que han realitzat els amicus de Hoy Cocina.

Gràcies a tots i totes els que feu possible aquesta fantàstica nit!

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.

%d bloggers like this: