Retrats d’arròs

Retrats d’arròs

Tafanejant per la xarxa hem trobat els plats d’arròs de Samantha Lee i no hem pogut resistir-nos a ensenyar-vos el que és la mare creativa fa …

Samanatha és mare de dues nenes, i quan encara estava embarassada de la seva segona petita, va començar la seva preocupació per l’alimentació de la seva filla gran, perquè no menjava prou.
Com a remei, aquesta mare a la que si alguna cosa li sobra és creativitat, va començar a elaborar plats d’allò més originals i divertits, amb l’objectiu de despertar en la seva filla un interès pel menjar que li permetés menjar de forma adequada.

Veient aquestes imatges no ens estranya gens que el problema amb el menjar de la seva filla hagi desaparegut … I és que amb aquests plats, és encara més agradable i divertit menjar. Mireu:

Lee samantha

Lee samantha

Ja fa quatre anys que Samantha va començar aquesta aventura creativa que va néixer amb la intenció de millorar els hàbits alimentaris de la seva filla, però amb el temps, després de començar a compartir les seves creacions a través d’internet, s’ha convertit en un projecte que també ajuda a els usuaris, que s’han enganxat a aquests divertits plats.

La major part de les creacions i dibuixos que Samantha crea contenen com a aliment bàsic l’arròs i donen vida a encantadors dibuixos; lògic. No obstant això, després de quatre anys compartint els seus plats a internet, s’ha atrevit també amb personatges d’actualitat o mites del cinema.

Lee samantha

Creativitat en estat pur 🙂 Us animeu a imitar algun dels seus espectaculars plats?

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.

%d bloggers like this: