Picar entre hores de forma saludable

Picar entre hores de forma saludable

comer-entre-horasDiuen que les dones prefereixen picar dolços i els homes salats. Generalitzar potser no és el millor, però en qualsevol cas, el que és segur és que els àpats que ens fan caure en temptacions a deshora, no solen ser les més saludables. El principal motiu té com a origen l’ansietat i no la fam.

Picar entre hores té unes conseqüències negatives per a la salut que van molt més enllà del que imaginem. És per això que hem de tractar de reduir les visites a la nevera. I la clau per aconseguir-ho és entendre el pica-pica com a part de l’esquema d’alimentació del dia.

Calcula la quantitat energètica que necessites diàriament i després suma els menjars entre hores en aquesta dieta. Així, passem els negatius a positius: vam aconseguir mantenir el metabolisme actiu, evitem menjar més del compte en els àpats, etc

Què picar?

  • Fruites
    Aquesta és una alternativa d’allò més saludable i que permet una infinitat d’opcions: pomes, peres, kiwis, plàtans … Tria la que més tse agradi!
  • Iogurts desnatats
    Els iogurts desnatats són una gran font de calci i vitamina B, ia més gairebé no contenen greixos. És per això que són una opció perfecta com refrigeri.
  • Barretes saciants
    Generalment, contenen cereals, pel que són una gran font de fibra. No són tan beneficioses com una peça de fruita, però són una bona opció per evitar en temptacions grans.
No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.

%d bloggers like this: