Or i plata en els teus menjars

Or i plata en els teus menjars

Amb l’arribada de les festes nadalenques, vam començar a buscar alternatives diferents i originals amb les que sorprendre als nostres convidats. Podem sempre recórrer a coberteries, vaixelles i cristalleries que li donin un toc elegant, triar les estovalles adequada, afegir a la taula algun adorn decoratiu diferent que imprimeixi personalitat i encant … Però també és important la presentació dels plats. I d’això és del que volem parlar-vos avui, o més aviat, donar-vos una idea que pot posar fermall d’or o plata a qualsevol de les vostres creacions culinàries.

Sabies que hi ha uns esprais comestibles espacials per pintar els àpats? Doncs sí, n’hi ha. I a més estan disponibles en infinitat de colors. Però tenint en compte aquestes dates en què les celebracions estan a l’ordre del dia, ens ha semblat apropiat mostrar-vos alguns resultats dels colors molt elegants i ideals per aquestes dates: or i plata.

Sigui quin sigui el teu menú o el que celebris i en el moment que ho facis, un toc de glamour vindrà bé … I amb tan sols ruixar una mica d’esprai sobre el menjar, mira els resultats que pots obtenir:

spray-comestible-color-oro

Dulces-dorado-y-plata

fresas-plateadas

 

Tags:
No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.

%d bloggers like this: