L’Oasis de Collage

L’Oasis de Collage

Copas Collage

Unes copes entre amics, amb la parella o el ligue. D’aquelles nits que saps quan comencen, però no com acaben. No estem parlant de qualsevol tipus de copes, sinó d’un assortiment de combinats Premium només apte per exigents. En el nou concepte de “Collage night”, et trobaràs envoltat en una atmosfera càlida, entre espelmes i música, que et farà perdre la noció del temps. Un autèntic oasi. ¿I què importa? Potser serà divendres o dissabte nit, gaudeix l’endemà de què prediquen els bons italians: dolce far niente, o el que ve sent el mateix, el dolç plaer de no fer res.

El que ja és un clàssic, el combinat per excel·lència, en totes les barres des de fa alguns anys: el gintònic. Aquella beguda que es concebia com un medicament i es recomanava com a digestiu, ara es troba en les seves múltiples versions. T’atreveixes amb la ginebra francesa Saffron, produïda en petits lots utilitzant encara una olla tradicional, i a part del fonoll i el safrà, està formada per altres botànics com el ginebre, coriandre, llimona, pell de taronja, iris i angèlica? Doncs en el petit temple del carrer Calvet, la serveixen amb delicioses piruletes de parmesà. O bé, un maridatge de la ginebra ultra Premium Botanic amb el primer cítric conegut a Europa, introduït pels exèrcits d’Alexandre el Gran: la Mà de Buda. Les seves fulles desprenen una agradable aroma a llimona i les seves flors un perfum intens a tarongina. T’imagines aquest plaer barrejat amb 14 botànics en una ginebra? De la mateixa manera, podríem continuar amb Martin Miller ‘s, Berkeley Square, Zuidam Dry, Hayman’sold Tom, Monkey 47, Whitley Neill, BOE Gin, Fifrty Pounds. O amb les més conegudes, Bombai Saphire, Bulldog, Citadelle, Hendrik s, Gin Mare, Brockmas, G’Vine Florasion, Tanqueray Ten, Mombasa o Bloom Gin.

I la carta encara no ha acabat. Un altre nom amb història: el vodka, però això millor ho deixem per a una altra nit. Ja saben, no és bo barrejar, després passa el que passa. De moment, el carret de begudes de Collage té ganes de passejar i el barman d’explicar-te tot tipus de curiositats sobre els combinats de moda. I què millor que copejar amb qualitat abans de desfilar entre Aribau o Tuset. O qui sap, ja hem advertit que només sabem com comença la nit.

Diapositiva 1

by Raquel Rabadán

 

 

 

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.

%d bloggers like this: