La gastronomia del futur

La gastronomia del futur

cocina del futuro

Un dels princiaples problemes i dilemes derivats de l’augment de la població del aquest planeta en el qual vivim és l’escassetat d’aliments.

Molts són ja els científics que busquen solucions i alternatives a aquesta situació que vaticinen. L’objectiu: produir més amb el menys consum possible de recursos naturals.

El que asseguren que ens espera pel que fa a gastronomia es refereix deixa a qualsevol aclaparat. I és que en futur que asseguren més proper del que podem pensar, les pizzes les cuinarem a casa amb les nostres meravelloses impressores 3D, la carn serà conreada en laboratoris o també impresa, els embalatges dels nostres menjars seran també comestibles amb gust de xocolata o cereals, i la major part de les proteïnes que consumim seran d’insectes.

Ens costa imaginar en què es convertiran els bars i cafeteries, visualitzar el que ens serviran a la taula … Haurem de canviar les clàssiques tapes o els pintxos per montaditos de paneroles i llagosta?

Tot a punta a que el camí ens guia cap a una involució que ens portarà a dinar a base de píndoles … I què serà del gust? Doncs probablement acabem connectats a una màquina capaç d’enviar estímuls al nostre cervell que ens permetin experimentar diferents sabors, olors i gustos.

Resulta tot tan sorprenent que es torna impossible processar sense recórrer a l’humor …

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.

%d bloggers like this: