Guacamole【Vídeo】

Guacamole【Vídeo】

guacamole

Tots sabem el que és el guacamole, aquesta deliciosa salsa preparada a base d’alvocat que els mexicans són especialistes preparant, encara que la veritat és que l’origen del guacamole no és esclusiu del país asteca, sinó de Centreamèrica i Cuba.

La salsa en si és molt simple, es basa en una barreja d’alvocat i aigua a la qual posteriorment se li van agregar altres ingredients: tomàquet, suc de llimona i Xile.

Com a nota curiosa, cal dir que ls asteques donaven un significat eròtic al guacamole. Tant era així que les dones no podien realitzar la recol·lecció dels fruits, ja que simbolitzaven els testicles.

A la xarxa ens hem trobat el vídeo que a continuació us mostrem. Es tracta d’un original vídeo que exposa la recepta del guacamole original i mostra la seva preparació pas a pas … però ho fa d’una manera tan creativa, que ens ha cridat l’atenció i hem cregut que val la pena compartir-lo amb vosaltres.

El cap de setmana està a la volta de la cantonada, podeu dedicar uns minuts a elaborar aquesta rica salsa. És molt fàcil. Posant-li una mica de mim el resultat serà espectacular … I es tracta d’una pasta tan versàtil que la podeu acompanyar amb qualsevol plat o gaudir-la a la mexicana, amb uns nachos.

Sigui com sigui, que la sort us acompanyi!

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.

%d bloggers like this: