Fruteriapp, una app per triar la fruita de temporada

Fruteriapp, una app per triar la fruita de temporada

fruteriapp

Les noves tecnologies han revolucionat les nostres vides i les han canviat per complet. I avui, ja tenim aplicacions mòbils per a gairebé tot …

Precisament una app us portem avui: Fruteriapp. Es tracta d’una aplicació pensada i dissenyada per ajudar els seus usuaris a triar correctament les fruites i verdures de temporada tenint en compte el moment idoni per consumir.

A l’hora de consumir els aliments, com podem saber si es troben en les condicions òptimes per consumir ?, quin és el moment adequat per comprar un kiwi, una magrana o un mànec? Totes aquestes i moltes altres preguntes les respon Fruteriapp d’una forma senzilla i ràpida. A més, l’aplicació també permet als usuaris conèixer i descobrir noves fruiteries que es troben a prop.

El seu funcionament és realment intuïtiu, en l’aplicació cada fruita o verdura té un fitxa pròpia en la qual s’indiquen els mesos de temporada, el valor nutricional i una petita descripció en la qual es detallen les característiques principals i alguns consells sobre com conservar cada aliment i alguns trucs a l’hora de consumir.

Amb aquesta interessant aplicació, es va acabar consumir fruites o verdures poc madures o de fora de temporada.

L’app està disponible per a dispositius Android i es pot descarregar de forma gratuïta des de Google Play.

Tags:
,
No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.

%d bloggers like this: