Esmorza amb nosaltres!

Esmorza amb nosaltres!

1521519_822225081170527_358950027111285135_n

El clàssic cafè del matí ha anat guanyant adeptes amb els anys al nostre país. No només ens ajuda a activar a les primeres hores del nostre dia, sinó que per als amants d’aquesta beguda, és un moment de plaer …

El problema és que les presses de la rutina diària ens ha portat, a poc a poc a considerar un simple cafè esmorzar. I això dista molt de les recomanacions dels experts per a una dieta equilibrada i sana.
N’hi ha que compensen de certa manera això amb un correcte i ric dinar, però molts són els que, sotmesos a rígids horaris, també fan “esmorzars” pobres, dolents i res recomanats per a la salut.

En el cas de nens en edat escolar, l’esmorzar és fonamental, ja que contribueix a un repartiment més harmònic de les calories al llarg del dia i proporciona, a més, una ració de seguretat de molts nutrients especialment impor, tants. Però, tot i que la teoria la tenim ben apresa, a Europa set milions de nens van al col·legi cada matí sense esmorzar, segons el baròmetre Europeu Kellogg l’esmorzar (1996-1998). I un mal esmorzar o la seva pròpia omissió, genera un desequilibri dels seus hàbits alimentaris i, en conseqüència, del seu estat nutricional.

Tant adults com nens, quan no esmorzem, ens veiem sotmesos a conseqüències com decaïment, falta de concentració i mal humor, a causa del dèficit de glucosa -el nostre principal combustible energètic- que produeix el dejuni.
La falta de glucosa empeny al nostre cos a cremar altres reserves energètiques, la qual cosa causa múltiples alteracions en el normal funcionament orgànic. I quan parlem de nens, això afecta directament no només a la seva salut, sinó també al rendiment escolar dels petits, ja que la capacitat de locució o expressió, de memòria, de creativitat i de resolució de problemes queden particularment afectades.

Múltiples estudis científics demostren els beneficis de realitzar cada dia un bufet sa i equilibrat.

Des Collage, us animem volem que prengueu consciència de la importància de fer un bon esmorzar cada dia. Per això, volem convidar-vos a esmorzar amb nosaltres … Estem segurs que després, estareu més disposats a prendre-ho com un hàbit i integrar-lo en les vostres rutines de cada matí abans de sortir de casa i començar amb el frenetisme del dia a dia.

Tags:
No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.

%d bloggers like this: