EAT STREET FOOD FESTA

EAT STREET FOOD FESTA

eat-street-food-festa-barcelona

Si ets un apassionat del bon menjar i beure, com nosaltres, EAT STREET et sorprendrà i encantarà a parts iguals.

Es tracta d’un esdeveniment que va començar a celebrar-se a la nostra ciutat aquest mateix any … I el seu èxit ha estat tal, que amb aquesta nova edició de Nadal que se celebrarà els dies 20 i 12 de desembre, comptarà ja la seva tercera edició. I que siguin moltes més!

EAT STREET és un festival de Street Food internacional. O el que és el mateix, menjar al carrer.
Diversos xefs, tant locals, com nacionals i internacionals, delectaran els assistents amb les seves exquisideses amb influències de diferents països i les seves magnífiques dots culinàries.

Podreu gaudir d’una infinitat de delícies durant tot el cap de setmana, ja que l’esdeveniment comença a les 12:00 hi acabarà sobre les 23:00 h, tant el dia 20 com el 21 de desembre.

I el millor, l’entrada a aquest festival gastronòmic és GRATIS! Els assistents podran comprar el menjar directament als estands, i costa fins a 5 euros màxim per plat. La beguda també es podrà comprar directament a cadascun dels estands, que oferiran birra ben freda de Moritz, cervesa artesanal de Barcino, vi blanc i negre de Marquès de Riscal, vermut de Morro Fi, begudes sense alcohol com la llimonada de Wostok.

I si ets dels que prefereix dedicar temps al cap de setmana a la teva mascota, això tampoc és un problema, ja que els organitzadors de l’esdeveniment qualifiquen el seu festival com una iniciativa pet-friendy, de manera que permeten l’accés a mascotes, sempre i quan els propietaris mantinguin el respecte i l’educació amb l’espai i la resta d’assistents al festival.

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.

%d bloggers like this: