Com assaborir un bon vodka

Com assaborir un bon vodka

Vodka Mama Collage

Pel que sembla és la beguda alcohòlica més pura i simple de produir, és el resultat d’un procés de destil·lació relativament complex que no va ser inventat fins al segle X. La relativa joventut de la beguda, no li va impedir guanyar gran popularitat a Europa de l’Est i Rússia. Sí, estem parlant de la vodka.

A Nova York i a Londres ja trepitja fort des de fa un parell de temporades. Al nostre país ha trigat una mica més i Collage segueix les tendències al peu de la lletra. És per això que si el gintònic va ser una autèntica revolució i en la carta queda ben reflectit, presteu molta atenció a la carta de vodkes .

Collage proposa assaborir-lo a l’estil rus, sense necessitat d’adornar un bon vodka amb grans excentricitats, sinó d’assaborir-lo en la seva essència. Per exemple, el vodka amb rodanxes de raves vermells amb pell molt fina, gel i tònica de llimona. O el vodka rose, tires de pell de cogombre, gel i tònica Feltman’s rose lemonade. Tots dos amb la possibilitat de maridar-se amb el Vodka Mama d’origen danès i elaborat a partir de sègol i destil·lat 5 vegades. Una curiositat? Va ser guardonat amb la Medalla d’ Or, per la seva excel·lent qualitat, al New York World Spirits Competition el 2011. O bé, el vodka d’origen canadenc, Crystal Head, que sorprèn amb l’envàs de crani humà, li proporcionen un sabor cristal·lí i suau. De totes maneres potser li vingui més de gust amb el Vodka Ed Hardy, Purity, 6C Citadelle, Sky 90, Stolichnaya Elit, Wyborowa Exquisite, Krova o Sobieski Estate.

T’atreveixes a fer-li el salt al gintònic, encara que sigui per una nit? Val la pena.

Diapositiva 1

 

By Raquel Rabadán

 

 

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.

%d bloggers like this: