Collage evoluciona la seva carta

Collage evoluciona la seva carta

Diapositiva 1

Grup Ferré, a principis de 2012, va inaugurar el restaurant Collage que recrea un ambient industrial amb disseny càlid, aportant el concepte de cuina non stop.

El sistema operatiu non stop de Collage s’adapta a tots els horaris i necessitats. La cuina sempre està oberta i si el moment per menjar és “sobre la marxa”, es pot fer amb propostes molt desitjables .

Després d’un any convertint-se en un dels restaurants referents de la zona, Collage evoluciona la seva carta obrint nous horitzons creatius i coquetejant amb la gastronomia d’altres regions. Això sí, sempre tenint en compte el control de la dieta .

Per començar, els nous plats de Collage proposen una selecció de “Els tradicionals”, l’opció perfecta per obrir boca. La base de coca de torrada amb tomàquet no deixa indiferent a ningú i la podem acompanyar amb pernil ibèric, cecina amb encenalls de parmesà, pop saltejat del Pacífic, calamars de platja a l’andalusa, formatge d’ovella, gambetes de Sanlúcar de Barrameda cuita o amb les delicioses croquetes de pernil ibèric.

Un cop hem compartit el “pica – pica”, l’oferta s’adapta a tots els gustos. Des de ” Les fresques del barri”, una selecció d’amanides que porten per nom les actrius més espectaculars del cinema clàssic. Des de Brigitte Bardot, a base de gules amb llenties, fins a Ava Gadner, broqueta de verdures i mozzarella amb fondue de romesco sorpresa. Passant per l’amanida Marilyn, Raquel Welch i Claudia Cardinale.

En canvi , si seguim la ruta per un bon plat de carn a la brasa , la broqueta de carn amb espècies i nata agra a l’hongaresa, la broqueta de carn al coriandre amb glacejat de tamarinde i mel, les costelles de porc amb salsa huisin picant o la cuixa de pollastre farcida amb bolets del bosc, són tan sols els petits dubtes que se’ns plantegen . Encara que, si som més de peixos , “el que es deixa pescar”, és l’alternativa ideal. Tonyina amb piquillos, bitxos verds i olives sevillanes, molls empanats amb maionesa calenta, salmó i més salmó o el bonítol marinat amb soja i gingebre , són les opcions a escollir .

No obstant això, l’apartat que marca la diferència és “el que a vegades pensem i no fem mai”, l’opció més eclèctica de tota la carta. Des dels ous en cocotte al gorgonzola, el farcellet de pasta de formatge i pera, els musclos a la brava, el sushi de salmó i alvocat, l’escamorzza amb pasta filo, oli vermell i ceba caramel·litzada, i un llarg etcètera .

Quan parlem al principi que la nova carta de Collage és per a tots els gustos, és perquè ho és. Si decidim honorar-nos de formar informal, l’opció ideal són les hamburgueses gourmet, el gos més calent i els sandvitxos, batejats com “el senyor sant- bitch”. Des de la clàssica hamburguesa de vedella, l’hamburguesa Collage, l’hamburguesa ibèrica de porc, de poma i foie o l’hamburguesa de bou amb mozzarella. Passant pel hot dog fet a l’estil Collage, fins al sant- bitch calent d’ou, formatge i pernil; el sant-bitchcaprese amb gall dindi, el sant-bitch amanida de tonyina i formatge i el sant- bitch de guacamoleamb chiplotes .

Per finalitzar, les postres, o el que anomenen ” Que bonic! Està fet un dolç “, són un complement de luxe. El pecat de xocolata negra, les piruletes de xocolata, el toc afrancesat amb els macaroons o les bombetes, una autèntica experiència per al paladar.

 

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.

%d bloggers like this: