Acabar el menjar amb una peça de fruita: Sí o no?

Acabar el menjar amb una peça de fruita: Sí o no?

comer-fruta

Està molt estesa la costum de finalitzar el menjar amb una peça de fruita, a manera de postres. Però, ¿realment convé acabar l’àpat amb una fruita?

Doncs bé, la veritat és que en general és preferible prendre la fruita abans de les menjar, com a entrant i no com a postres. Encara que, com tota norma, té algunes excepcions, com la poma, la papaia o la pinya, que es tracta de fruites que ajuden a digerir millor les proteïnes i midons.

El motiu és molt simple, la majoria de les fruites contenen sucres que juntament amb el 90% d’aigua, més les vitamines i minerals que també contenen, de ser presos amb l’estómac buit, es digereixen amb rapidesa i proporcionen energia de forma immediata. No obstant això, si es consumeixen després d’un àpat copiós, han d’esperar el seu torn en el procés digestiu.

És preferible consumir les fruites abans dels àpats, amb l’estómac buit, com a entrant o entremès i no com a postres ja que l’organisme les assimila millor. Per aquest motiu existeixen entrants tan clàssics com el meló amb pernil.

El millor moment per prendre fruita és amb l’estómac buit. Al matí, en l’esmorzar, és una opció perfecta. I també com aperitiu o com a entrant d’un àpat.

Tags:
,
No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.

%d bloggers like this: