Els 4 Gats escenari de la presentació de Crisálida, nova obra poètica de Grela Bravo

Els 4 Gats escenari de la presentació de Crisálida, nova obra poètica de Grela Bravo

Crisálida

 

Dijous vinent 21 de març, dia Internacional de la Poesia, CVA Edicions presentarà als 4 Gats la nova obra poètica Crisálida, de l’autora catalana Grela Bravo. El restaurant recupera amb aquest acte la seva tradició cultural i literària, caracteritzat des de fa més de cent anys com a lloc de trobada d’artistes i intel·lectuals. La cita és a dos quarts de set de la tarda.

L’acte comptarà amb la presència de l’escriptor i poeta barceloní Joan Ros i Laura Domenech. Intervindran la cantautora Nuria Risques, Pilar Álvarez i l’actriu Sonia Ezquerra, que han preparat per a l’ocasió un recital mixt amb textos de l’obra que es presentarà.

Grela Bravo presenta la seva segona obra literària i és autora del llibre de relats i poemes “No es mi nombre” (Madrid 2011), de notable èxit i repercussió en les xarxes tant a un costat de l’atlàntic com a l’altre. També el 2011 la poeta apareix en l’Antologia Poètica: Poetes del 15M.

Gestora cultural, dirigeix i crea un bloc multidisciplinari www.articularte.com, punt de trobada artístic en totes les seves possibles facetes.

Crisálida és el seu segon treball al món de les lletres i no serà aquesta la seva última novetat durant gaire temps, ja que estan a punt de veure la llum dos projectes importants per a la poeta i escriptora, un és “Voces prestadas”, un dur i emocionant testimoni narratiu sobre violència de gènere i sexual que combina fets i testimonis de persones reals amb ficció, que serà publicat per Editorial Sèneca. En el segon ultima els detalls d’un pròxim llibre de narrativa i assaig per a Plataforma Editorial.

Grela Bravo té una carrera notable en la qual sempre ha deixat el seu segell, lligat a una idea: no renunciar mai a anar una mica més enllà.

La cita als 4 Gats coincidirà amb el solstici de primavera propiciant una íntima vetllada en la qual la còmplice nit, permetrà als assistents veure com s’obre la “Crisálida” de la qual la poesia brindarà aquest assenyalat dia.

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.

%d bloggers like this: