Cap d’any amb molt de swing

Cap d’any amb molt de swing

Ens hem engalanat per a l’ocasió. Cada any ens preocupem que la decoració nadalenca del restaurant aporti calidesa i recolliment i les teves celebracions tinguin el grau d’intimitat i familiaritat que desitges.

Però volem superar-nos i per cap d’any t’hem preparat “una de grossa”, motivats per la celebració dels 115 anys de vida del restaurant i de ple al calendari d’esdeveniments especials que es realitzaran fins a juny del pròxim any.

Per començar i crear ambient, com indica el protocol del bon vestir, sol·licitarem que assisteixis amb les teves millors gales. Nosaltres també estarem a l’alçada.

Una vegada et dirigeixis a la teva taula, et sorprenguis de l’enorme avet nadalenc que s’imposa a la sala, tindràs a la teva disposició un elaborat menú pensat per a l’ocasió, un cotilló sorpresa que contindrà…, bé, no el revelem perquè volem que siguis tu qui ho descobreixi i llanci un ¡¡ohhh!!. I com a colofó un concert especial de swing que t’acompanyarà suaument durant el sopar, in crescendo després dels raïms i d’acord amb la celebració, accelerant el ritme durant la matinada. Podràs sol·licitar “discos dedicats” i gaudir de la sensació especial que tenim quan entrem al nou any.

Kike Angulo i quatre dels seus amics s’encarregaran que els teus peus no deixin de moure’s. Kike a la guitarra, Gemma Abrié, veu, Toni Solá, saxo tenor, Gerard Nieto, piano i Pere Loewe, contrabaix, et transportaran a una celebració que no haurà d’envejar res amb les quals es realitzin a Broadway.

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.

%d bloggers like this: